Socker for succes

Benadruk je identiteit met deze bijzondere sokken onder je pak

 1. Sock my dollars Sock my dollars
  Sock my dollars
  € 12,95 € 9,07
 2. Sock my champagne Sock my champagne
  Sock my champagne
  € 12,95 € 9,07
 3. Sock my airbed Sock my airbed
  Sock my airbed
  € 12,95 € 9,07
 4. 3 Pack Succes 3 Pack Succes
  3 Pack Succes
  € 34,95 € 24,47
 5. Giftbox Peacock 2018 Giftbox Peacock 2018
  Giftbox Peacock 2018
  Speciale prijs € 2,09 Normale prijs € 2,99
 6. Giftbox Gold 2018 Giftbox Gold 2018
  Giftbox Gold 2018
  Speciale prijs € 2,09 Normale prijs € 2,99

Zelfverzekerd met Sock my Feet

Krijg je zelfvertrouwen door succes of heb je succes gekregen door zelfvertrouwen? Het is een kip en ei-verhaal. Het internet staat vol met psychologische praatjes en analyses die jou vertellen dat het begrip ‘succes’ heel persoonlijk is. Of: ‘dat succes een keuze is’. Wat is voor jou succes? Dat je goed bent in je werk en bakken geld verdient? Good for you! Dat je na je werk voldaan in de auto stapt onderweg naar je gezin? Ook helemaal goed!

Oke, genoeg psychologie. Koop sokken van Sock my Feet voor een eigenwijze look waarmee je zelfvertrouwen uitstraalt. En laat je zelfverzekerdheid vertalen naar je eigen succesverhaal.

Strak in je pak met daaronder een paar bijzondere sokken van Sock my Feet. Succes verzekerd. Straal een flinke dosis zelfvertrouwen uit en je bent halverwege jouw succesverhaal. Door opvallende sokken onder je pak te dragen, laat je zien dat je anders durft te zijn dan de rest. Maar je jezelf ook niet té serieus neemt. Sokken als verlengstuk van je identiteit. Het biedt uitkomst als je onderdeel bent van een grijze pakken-cultuur. Stand out from the crowd! Durf jij je te onderscheiden voor je eigen succes?

Sock my Feet heeft een uitgesproken sokkencollectie voor mannen en vrouwen. Iedereen kan slagen voor het perfecte paar sokken. Het succes ligt niet binnen handbereik, het zit aan jouw voeten.


Socks first